(+386) 041 655 466 | info@mojeweb.com

Imate spletno stran z dobro grafično zasnovo, a je ne morete sami urejati?

Veliko spletnih strani je grafično in uporabniško zelo dobro zasnovanih. Vendar naročnik ni nikoli razmišljal, da bi vsebine sam urejal. Kmalu se pojavi težava. Izvajalci velikokrat nimajo časa ali zmogljivosti, da bi takoj naredili željene popravke na spletni strani. Tako lahko mine več dni ali celo tednov preden se sprememba objavi. To lahko naročnika stane izgube nekaj potencialnih strank. Mi imamo cenovno ugodno in učinkovito rešitev.

Obstoječo spletno stran vam  sistemsko nadgradimo s CMS sistemom za urejanje vsebin. Tako boste lahko sami, kadarkoli in kjer koli imate dostop do interneta, popravljali in dodajali spletne vsebine. Izgled strani ostane nespremenjen, možno pa je takoj dodati še nove funkcionalnosti kot so kontaktni obrazci, blog, katalog, ankete in še mnogo drugega.

Imate spletno stran, ki je oblikovno zastarela in ne prinaša rezultatov?

Izvedemo popolno prenovo spletne strani z najnovejšimi standardi na področju spletnega marketinga. Sveža oblika, prodajno naravnane vsebine in prikaz na vseh vrstah zaslonov. Če spletno mesto ni prilagojeno pametnim telefonom in tablicam izgubljate vsak dan večje število potencialnih strank.

Prej - Potem

posodobitev spletne strani