(+386) 041 655 466 | info@mojeweb.com

Izdelava spletnih strani, izdelava spletnih aplikacij in grafično oblikovanje. Izdelava spletnih strani za kvalitetno zastopanje podjetja in njihovih storitev na svetovnem spletu. Podjetjem nudimo lepšo, prijaznejšo in kvalitetnejšo zunanjo podobo.

Zanima me več

Imate spletno stran z dobro grafično zasnovo, a je ne morete sami urejati? Imate spletno stran, ki je oblikovno zastarela in ne prinaša rezultatov?

Zanima me več

Načrtovanje spletne strani je zelo pomembna stopnja v razvoju spletne strani. Pravilna strategija, oblika, razvrstitev tem in navigacija v veliki meri določajo uspešnost spletne strani.

Zanima me več

Optimizacija spletnih strani (SEO) za dobro rangiranje v spletnih iskalnikih je ključnega pomena za vsako spletno stran.
To je proces, ki se nikoli ne konča. Če vaša spletna stran ni v iskalnikih, in to na visokih mestih, potem vas enostavno ni.

Zanima me več

Marketing je pomemben del poslovanja vsakega podjetja. Svetujemo in optimiziramo procese.

Zanima me več

Individualno svetovanje in izobraževanje na področju spletnih tehnologij in marketinga.

Zanima me več

Spletno stran pri odzivnem dizajnu izdelamo v različnih dimenzijah in obiskovalcem najprej ponudimo tiste vsebine, ki so za določen medij primerne in za obiskovalca relevantne.

Zanima me več

Za vse naše naročnike imamo pripravljenih tudi nekaj paketov spletnega gostovanja . Za Vas lahko tudi registriramo ali podaljšamo domeno. Poskrbimo za pravočasno podaljšanje domene in gostovanja, da vam prihranimo skrbi.

Zanima me več

Celovite spletne rešitve
za popoln uspeh v poslu

1 Generiramo obisk
z visoko kvaliteto

S pravimi marketinškimi prijemi na vašo spletno stran pripeljemo kvaliteten obisk.

Kot "kvaliteten", mislimo na dejanske kupce vaših produktov in storitev. Samo veliko klikov za vas še ne pomeni tudi veliko kupcev.

Si želite v poslu "firbcev" ali kupcev?

2 Pretvorimo več obiskovalcev
v kupce

Z optimiziranjem uporabnikove izkušnje na spletni strani spodbudimo obiskovalca k željeni akciji. Trudimo se za maksimalno konverzijo na vaši spletni strani ob minimalnih stroških.

Enostavno več zaslužka pri vsaki stranki.

3 Vzdržujemo odnos
s kupci

Ko enkrat obiskovalec postane vaš kupec, vzdržujemo z njim dolgoročen odnos.

Že naši dedki so govorili, najboljši kupec je zadovoljen kupec. Zadavoljni kupci pa se vedno vračajo in širijo dober glas o vašem poslu.